Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
NFC i iphone 6? Lækkede info om iphone 6 & NFC

Kilder mener der kommer NFC i iphone 6

0

Der har lige siden de første iphone generationer været rygter om, at Apple vil implementere en NFC (Near Field Communication) chip i deres iphones. I år er ingen undtagelse, men kommer der NFC chip i iphone 6?

Tekniske tegninger afslører iphone 6 med NFC-chip

Skal man tro de seneste rygter, som er lækket fra det kinesiske reparationsfirma GeekBar, vil den kommende iphone 6 få NFC-understøttelse. Firmaet hævder at have fået fingrene i nogle tekniske tegninger, der viser, at den næste iphone vil få en NFC-chip. Det drejer sig om den samme tip, som allerede findes i mange Android-enheder. Denne chip kaldes en NXP’s PN65-chip.

Hvad er NFC?

Som navnet indikerer, er NFC en teknologi, der anvendes til kommunikation mellem enheder, der er tæt på hinanden (0-15 cm).
NFC er en videreudvikling af RFID (Radio frekvent identifikation), RFID kender vi blandt andet fra bibliotekerne, hvor udlån og aflevering af bøger sker ved, at bogen (med indbygget RFID-sender) føres hen til automaten med indbygget RFID-aflæser og opsamler datainformationer om bøgens udlån / indlevering.
NFC-teknologien kan for nogle lyde som en ”nørd-teknik”, men selv dem, som ikke har nogle teknisk interesse, kan have stor glæde af NFC-teknologien i dagligdagen.
Du kan læse vores artikel hvad er NFC og hvad kan NFC bruges til på linket her, hvor vi kommer med konkrete eksempler på, hvad du kan bruge NFC-teknologien til, om du er teknisk interesseret eller ej.

Tror du den nye iphone 6 får NFC, og hvilke fordele ser du ved dette? Smid meget gerne en kommentar herunder – Også hvis du har spørgsmål til NFC og iphone 6.

Hvis du vil holdes opdateret om hvornår iphone 6 kommer til Danmark, nyheder og rygter – så tilmeld dig vores nyhedsbrev – Det er selvfølgelig let at afmelde igen, hvis du fortryder.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply