Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Er du klar til d. 19 september? - www.iPhone6.dk

Er du klar til d. 19 september?

2

Det er godt nok først i morgen at det forventes at Apple vil fremvise deres nyeste produkter i form af iPhone 6 og muligvis et iWatch – det forlyder dog allerede nu at det bliver fredag d. 19 september at du skal være klar, hvis du vil være blandt de første som får iPhone 6.

Vi har tidligere skrevet om datoen for hvornår iPhone 6 skulle komme til Danmark. Nu rygter tyder på at halvanden uge efter deres annoncering af iPhone 6 skulle den komme til salg. Det er slet ikke sikkert at den vil komme til Danmark fredag d. 19 september, desværre. Højst sandsynligt ikke, da Apple har for vane at sætte deres produkter til salg i USA, Frankring, Tyskland mm. først før resten af verden følger trop. Danmark plejer at være med i anden salgs runde af salg af Apple produkter som kommer 1-4 uger efter den første salgsdato. Et godt bud kunne derfor være fredag d. 3 oktober.

De friske Apple fans kan dog sagtens tage til fx Tyskland og købe en iPhone 6, hvis de vil være nogle af de første danskere med den nye smartphone.

Udover rygterne for et iPhone 6 salg fra d. 19 september så tyder det desværre på at vi kommer til at vente med at se iWatch til 2015. Selvom der er begyndt at florere spionfotos af det nye Apple ur, så er stor enighed om at salget af Apple uret bliver udsat til 2015 på grund af produktionsproblemer. Det kunne også være at Apple vil have hypen omkring deres nye ur til gode og ikke tage alt interessen for de nye iPhone 6 telefoner.

Vi forventer selvfølgelig at Apple vil komme med oplysninger omkring salg af iPhone 6 imorgen, hvor vi holde jer opdateret her på siden!

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

2 kommentarer

  1. Øv, hvorfor skal vi her i Danmark vente til “2. omgang”. Det burde være sådan, at alle lande har adgang, samtidig, mener jeg.

    • Hej Pernille.

      Tak for din kommentar. Ved tidligere lancering af iPhone så har Danmark altid skulle vente på 2. omgang, desværre. Apple har dog de seneste gange oplyst om hvornår 2. omgang ville være, så det er svært at svare på hvor længe vi skal vente. Det kan være alt fra 1 uge til flere måneder. Personligt tror jeg vi får iPhone 6 og iPhone 6 Plus til Danmark om en månedstid.

Leave A Reply