Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Iphone 6 priser - Se de billigste priser på iphone 6 her

iPhone 6 Priser

Sammenlign priser på iphone 6 her!

Vi vil på denne side guide dig til at finde den billigste pris på Apples nyeste skud på stammen. På denne side bliver du præsenteret for 3 tabeller med iphone 6 priser hos teleselskaberne, en tabel for hver størrelse i henholdsvis 16, 64 og 128GB.

Hvis du søger priser på iphone 6 Plus kan du se disse og finde den billigste iphone 6 via linket.

Det kan være noget af en jungle at finde en billig iPhone 6, da mange af teleselskaberne har deres egen unikke måde at opstille iphone 6 priserne på. Du vil derfor på denne side blive præsenteret for en overskuelig tabel over disse hos de danske teleselskaber.

Grøn Markering = 4G Netværk & Musiktjeneste inkluderet. Telia har desuden mobilforsikring inkluderet i nedenstående priser

Som noget helt nyt har nogle af teleselskaberne indført minimum 1 måneds binding frem for de tidligere minimum 6 måneder.
OBS: Gul markering = Teleselskaber der tilbyder 1 måneds binding
Hvilket gør at mindstepris på disse selvfølgelig er mindre end hvad der står i tabellen.

Inkluderet i priserne nedenfor er et halvt års abonnement.

iPhone 6 16GB priser


TeleudbyderAbonnementPris efter 6 måneder
ImageFRI tale | 8 GB Data5490 kr.Læs mere
Imagefri tal 5493 kr.Læs mere
Image15 timer | 10 GB Data5503 kr. Læs mere
Image8 timer | 7 GB Data5613 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 8 GB Data5661 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 30 GB Data5770 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 15 GB Data5922 kr.Læs mere

OBS: Vi holder priserne på iphone 6 og iphone 6 Plus opdateret, så du ikke selv behøver at lede nettet rundt for at finde den billigste iphone 6 pris – Sammenlign dem alle her

iPhone 6 64GB priser

TeleudbyderAbonnementPris efter 6 måneder
ImageFRI tale | 8 GB Data6210 kr.Læs mere
Image15 timer | 10 GB Data6223 kr.Læs mere
Image8 timer | 7 GB Data6349 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 8 GB Data6381 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 3 GB Data6492 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 5 GB Data6523 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 30 GB Data6730 kr.Læs mere

Priser på den helt store model med 128GB kan sammenlignes på linket herunder

iPhone 6 128GB priser

TeleudbyderAbonnementPris efter 6 måneder
ImageFRI tale | 8 GB Data6930 kr.Læs mere
Image5 timer | 10 GB Data6943 kr.Læs mere
Image15 timer | 10 GB Data6943 kr.Læs mere
Image8 timer | 7 GB Data7069 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 8 GB Data7101 kr.Læs mere
ImageFRI tale | 30 GB Data7330 kr.Læs mere

Hvad kan prisen holdes op imod

Iphone 6 priserne skal holdes op mod, hvad de koster direkte ved Apple når produkterne købes uden abonnement. Priserne på iphone 6 ligger hos Apple fra 5199 kr. og opefter – Det er her 16GB modellen, som koster 5199 kr.

Pris på iphone 6 hos de danske teleselskaber

Iphone 6 er endelig kommet i de danske butikker og priserne på iPhone 6 er offentliggjort på alle teleselskabers hjemmesider.

Som det kan ses på nedenstående tabeller variere teleselskabernes priser på iphone 6, og alt efter hvilken type abonnement du finder mest tiltrækkende kan du klikke dig videre til teleselskabet hvor du kan læse mere herom.
Priserne på iphone 6 er inklusiv et abonnement på et halvt år, og dertil minimumprisen på et 6 måneders abonnement hos teleselskabet. De præcise abonnementdetaljer i forhold til timers taletid mv. og prisen herpå kan findes ved at klikke på “læs mere” knappen ved det pågældende telesite.

Hvilket abonnement skal man vælge

Det kan være svært at finde ud af hvilket abonnement man skal vælge og hvilket abonnement der bedst kan betale sig. I tabellerne ovenfor har de alle naturligvis tilfælles at have fri SMS, men udover det er der både iphone 6 pris og iphone 6 Plus pris forskellig samt det dertilhørende abonnement.

Taletid: Når du skal beslutte fra hvilket teleselskab du skal købe iphone 6 er det vigtigt du gør op med dig selv hvor meget tale du har brug for. Er 6 timers tale om måneden nok, så vil Bibob’s abonnement med en pris på iphone 6 16GB til 5008 kr. være et godt valg, men har du brug for mere taletid kunne telenors fritale med en iphone 6 pris på 5154 være et mere attraktivt valg.

Data: Når du har gjort op hvor meget tale du har brug for skal du gøre op hvor meget data du har brug for, og her er abonnementerne også ret forskellige. CBB har kun 1GB data med en iphone 6 pris (16GB) på 5088 kr. mens Telemores samme iphone 6 pris er 6201 kr. her får du til gengæld også 14GB data med i købet.
Hvad der kan betale sig her kommer helt an på hvor meget du bruger din telefon, hvis du blot bruger din telefon til at kigge lidt mail, facebook og surfer rundt 1 time om dagen vil 2GB og opefter formentlig være fint.
Hvis du bruger i høj grad bruger din telefon til streaming af musik og / eller til internet deling på din pc så du kan gå på nettet, er 2GB ikke nok, her skal du op og vælge et abonnement med min. 5 GB.

Netværksdækning: Det nok vigtigste er dækningengen, hvor god dækningen er hos teleselskaberne er nemlig vidt forskelligt. Så for at du kan være sikker på at dækningen i det område er optimalt vil vi snarrest muligt lave en side, hvor du kan tjekke op på netværksdækningen hos de forskellige udbydere, alle samlet et sted – hos iphone6.dk

Hvilken størrelse skal man vælge?

Når valget omkring hvilken af de to iPhones man skal have, så kommer det næste valg omkring størrelsen på lagerpladsen. Hvis du er typen som installere en del apps, tager billeder/video og spiller på din telefon så er 16GB ikke nok. Så skal man minimum op i 64GB-udgaven hvis man ikke pludselig skal løbe ind i pladsproblemer. 128GB-udgaven kan man købe hvis man ønsker at have en rigtig stor musiksamling med sig på farten. Er man derimod ikke bruger af så mange apps ad gangen og tager en masse video, så kan 16GB udgaven være udemærket.

Med ovenstående håber vi at du nu er rustet til, at træffe beslutningen om hvilken iphone 6 du skal købe samt størrelse og hos hvilket teleselskab du skal købe iphone 6 fra, for prisen på iphone 6 er ikke nok at kigge på alene.

Hvis du stadig er i tvivl eller har spørgsmål til iphone 6 priser er du mere end velkommen til at kontakte os