Apple har indgået partnerskab med VISA og American Express!

0

Apple har nu indgået partnerskab med VISA og American Express!
Apple vil ved lanceringen af iphone 6 den 9 september, løfte sløret for om der kommer NFC (Near Field Communication) teknologi i deres iphone 6.
Meget tyder på at iphone 6 vil få NFC indbygget og måske NFC teknologien får sit helt store gennembrud her.

Iphone 6 NFC – Det nye betalingskort

For nylig blev en påstand om at Apple har dannet partnerskab med virksomheder som blandt andet Visa og American Express.
Den 4. september blev det rapporteret at Apple endda havde formået at sænke transaktionsgebyrer for de processer der betales med det mobile betalingssystem.
Denne påstand betyder altså, at hvis Apple har lavet partnerskabsaftaler med de store betalingsgiganter, kan den nye iphone 6 snart bruges som betalingskort rundt omkring i hele verden.

Hvornår kan iphone 6 bruges som betalingskort

Det er naturligvis en proces der kommer til, at tage lidt tid, men et bud fra mig, er at Apple kommer til at give NFC sit helt store gennembrud med deres nye iphone 6.
Det vil først blive brugt i USA og der vil være en masse forsøg hermed og lande som Danmark vil nok først få etableret de (formodentlig) nye betalingsstandere i butikkerne om ½-1 år.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så lover vi, at du får spændende nyheder direkte i din indbakke samt får besked blandt de første, når iphone 6 kan købes i Danmark.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply