Her er de sidste iPhone 6 og iWatch rygter inden Apple event

0

Så er dagen endelig kommet og de fleste af os glæder os enormt meget til at se Apples event i aften. Det forventes at Tim Cook vil præsentere deres nyeste flagskib af telefon, iPhone 6. Men det bliver ikke kun én telefon vi får se, der kommer nemlig en iPhone 6 i 4.7″ skærm og en iPhone 6 i 5.5″ skærm.

Hermed lige en hurtig opridsning af de seneste Apple rygter om hvad der måske venter os i aften. Som det altid er med disse rygter, så viser nogle sig måske at være korrekte mens andre blot er taget ud af den blå luft.

Navnet – iPhone 6, iPhone 6L, iPhone 6 Plus eller iPhone 6 Air

Kært barn har mange navne og det mener rygterne også om Apples nyeste telefoner. Langt de fleste af os vil forvente at den næste iPhone vil få navnet iPhone 6, men da der nu kommer to telefoner, skal de så begge hedde iPhone 6? Det forventes at den mindste af de nye iPhones kommer til at hedde iPhone 6. Der er dog lidt mere usikkerhed omkring den større model. Vi har tidligere skrevet at den måske kommer til at hedde iPhone 6 L for large (stor), eller at den måske kommer til at hedde iPhone 6 Air. Det nyeste rygte går på at den store nye iPhone vil få navnet iPhone 6 Plus. Her på siden anser vi iPhone 6L og iPhone 6 Plus som to gode bud på navnet på den store model. Selvom at iPhone 6 Air vil passe godt ind i Apple andre produktnavne hvor bl.a. Macbook Air og iPad Air deler det navn. Hvad tror du navnet bliver på den nye store iPhone?

Bliver telefonerne mon splintfri og vandtæt?

Mange iPhone ejere kender det med at tabe deres telefon og så går skærmen i stykker. Det nye rygte omkring en splitfri skærm på iPhone 6 er en rigtig god nyhed til dem som har for vane at tabe deres telefon. Samtidig skulle de nye iPhones også være vandtætte hvilket mange af de konkurrende smartphones også er begyndt at blive. Om det viser sig at iPhone 6 skærmene bliver så stærke som rygtet siger vil blive spændt at følge. Det kommer i hvert fald os forbrugere til gode.

1GB eller 2GB RAM?

Mange rygter har lydt på at de nye iPhones vil have 2 GB RAM hvilket vil være dobbelt op på RAM i forhold til tidligere iPhone 5S. Dog er dette billede dukket op, som viser en Geekbench resultat af hvad det skulle være iPhone 6 4.7″.

geekbench_iphone6-800x711

Som det ses på billedet vil den mindste model kunne have 1 GB RAM som er det samme som i tidligere iPhone. Det kan også ses at processoren vil være en A8 1.4 GHz som er en lille forbedring i forhold til iPhone 5S. Det er dog sandsynligt at den store iPhone 6 5.5″ vil få mere RAM og derfor er 2GB RAM ikke usandsynligt.

Kommer U2 og spiller?

Ja, dette er ikke et dirkete rygte til Apples produkter og så alligevel. Apple har for vane at have live musik ved nogle af deres events og aftenens event skulle bestemt ikke være nogen undtagelse. I følge pålidelige rygter så skulle bandet U2 have en stor indflydelse på Apples event i aften som skulle hænge sammen med en af Apples nye produkter. Om det bliver iPhone 6 eller måske iWatch er svært at svare på. Apple har tidligere samarbejdet med U2 omkring en iPod Classic U2 special edition, så det er ikke usandsynligt at et lignende samarbejde vil ske igen.

Slut for rygterne i denne omgang – og nu bliver det også snart til facts. Apple forventes at gå på scenen live i aften kl 19, og det kan selvfølgelig følges både live og her på siden.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply