Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Hvornår udkommer Apple Watch? - Se hvornår her

Apple Watch kommer til USA i marts

1

D.9 september 2014 ved Apples store event blev uret Apple Watch præsenteret.

Der er snart et halvt år siden, og ved eventet meldte Apple ud, at uret udkom først i 2015, men der skulle vise sig at være store komplikationer med batteritiden på Apple Watch.

Hvornår kommer Apple Watch i butikkerne?

Flere kilder fortæller til det amerikanske site: 9to5mac.com, at udvalgte medarbejdere fra Apples butikker rundt omkring i USA i hele februar har fået træningskurser og oplæring i uret.
De skulle således være rustet til at kunne fortælle om, og sælge uret i de amerikanske butikker til marts.

Det amerikanske site understreger dog, at dette er den nuværende tidsplan, og at der kan ske uforudsete ting, der kan rykke disse planer.

Hvornår ser vi så Apple Watch i de danske butikker?

Da der stadig er tvivl om lanceringsdatoen for uret  i USA, er der selvsagt endnu ikke noget nyt omkring hvornår Apple Watch kommer i butikkerne i Danmark og resten af verden.

Det tyder på, at der går noget tid fra amerikanerne får fingrene i uret, til det kommer til Danmark. Det eneste der fra Apples side er meldt ud er at det i “2015” er i hele verdens butikker.

Siden Apple Watch blev præsenteret har Apple afsløret flere og flere ting omkring uret, som er et af de kommende produkter med størst forventning.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

1 kommentar

  1. Pingback: Apple Watch Pris - Se prisen på Apple Watch her

Leave A Reply