Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Iphone 6 start guide tegning er lækket !

Iphone 6 start guide tegning er lækket!

0

Næsten dagligt bliver et nyt rygte om iphone 6 lækket, og i dag er ingen undtagelse.
En kilde, der tidligere har vist sig meget pålidelig omkring Apples fremtidige produkter, har offentliggjort et billede af, hvad der hævdes at være den nye iphone 6 hurtig start guide.

Der er altid en kort startguide med på iphonekassen (denne kaldet en ”hurtig start guide”), hvor de nye brugere får en simpel idé om, hvordan det er meningen smartphonen skal bruges samt knapperne på smartphones funktioner.
Ved et hurtigt kig på dette lækkede dokument, kan vi umiddelbart ud fra den påståede iphone 6 guide konkludere, at Apples næste iphone generation kommer til at få en større skærm, hvilket ikke kommer bag på os. Skærmens størrelse har vi blandt andet skrevet om artiklen gennemgang af iphone 6 rygter.

Herunder ses det lækkede billede af iphone 6 hurtig start guiden:

Iphone 6 guide

Iphone 6 start guide

Hvad kan vi ellers forvente af iphone 6?

Udover en større skærm kan vi overraskende se, at ”sleep-knappen”, som altid har siddet øverst på de andre iphones, nu kommer til at side i højre side i stedet. Logisk tænkt ville det også være smart for navigationen, hvis iphone 6 får større skærm. For hvis iphone 6 får en større skærm, kan man med en gennemsnitlig størrelse hånd ikke nå op øverst på telefonen, uden at flytte hånden fra den ”vanlige position”, hvorfor det give god mening, at sleep-knappen kommer til at side i højre side.

Iphone 6 får også fingeraftrykssencor

Den velkendte ring omkring ”hjem knappen”, som vi kender den fra iphone 5, kunne meget vel tyde på, at iphone 6 også får Touch id fingeraftrykssencor.
Som vi kender Apple, holder de som altid tæt med informationer om deres nye produkt, så vi kan ikke med sikkerhed vide, om denne guide til iphone 6, er den ægte vare.
Der er formegentlig kun 1 uge til annonceringen af iphone 6, så vi bliver meget snart klogere.

Hold dig opdateret om Iphone 6 nyhederne og få besked om hvornår iphone 6 udkommer til Danmark direkte i din indbakke, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply