Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
➥ iPhone 6 - Opsamling af de mange rygter af iPhone 6 

iPhone 6 – gennemgang af de mange rygter

1

Apple har haft stor succes med deres iPhones siden den første iPhone blev annonceret i 2007. Det er over 7 år siden, og siden er det blevet til en ny iPhone om året. Hvert år har den nyeste iPhone solgt bedre og bedre og i år er iPhone 5S den bedst sælgende iPhone. Den store success skyldes bl.a. designet og det simple styresystem iOS. Rygterne omkring en den næste iPhone i rækken – iPhone 6 – har længe floreret på nettet, og vi vil i dette indlæg forsøge at samle op de mest spændende rygter. 

iPhone 6 – er det navnet?

Det forventes at Apple nyeste iPhone smartphone vil udkomme i 4. kvartal af 2014. Men hvad bliver mon navnet på det nye vidunder? Det mest oplagte for Apple vil være at følge den tidligere navngivning, og at de derfor vil præsentere den nye iPhone som iPhone 6. Det fleste rygter tyder på at dette bliver tilfældet, men enkelte rygter mener også at den nye iPhone kunne komme til at hedde iPhone Air. Det ville give mening i forhold den nyeste iPad som har navnet iPad Air grundet det tynde design. Det forventes også at den nyeste iPhone bliver tyndere og derfor ville iPhone Air også give mening.

Er iPhone 6 én telefon eller er det to?

Efter at blive præsenteret af én ny iPhone om året af Apple de sidste mange år, så hev de en kanin op af hatten sidste år ved annonceringen af iPhone 5S. Der kom endnu en iPhone fra Apple den aften, nemlig iPhone 5C. Det blev en lidt billigere udgave af iPhone 5S i en farvet plastic udgave og med de samme specifikationer som den tidligere iPhone 5. Mange rygter tyder på at Apple har flere spændende ting end blot én ny iPhone at præsentere senere på året. Der har længe været rygter om at Apple har ville satse på højere skærmstørrelser på deres telefoner efter de i lang tid havde 3.5″ som blev opgraderet til en 4″ ved iPhone 5. Mange amerikanske medier mener at vide at iPhone 6 bliver større og at den kommer i to forskellige udgaver! Apple forventes at annoncere en iPhone 6 i 4.7″ og en iPhone 6 i 5.5″. Med to forskellige skærmstørrelser af iPhone 6, vil Apple ramme en endnu større målgruppe. En sammenligning af iPhone 5S 4.5″, iPhone 6 4.7″ og iPhone 6 5.5″, kan ses nedenfor:

iphone-5-iphone6-47-55

Nogle rygter mener at disse to iPhone 6 modeller vil blive annonceret samtidig, mens andre mener at den store 5.5″ iPhone 6 er forsinket, og at Apple derfor kun vil præsentere 4.7″ iPhone 6 senere i år og vente med den store model til 2015.

Designet

Apple har for vane at udskifte designet på deres iPhones hvert andet år. Det så man bla. med iPhone 4 og iPhone 5. Nu er tiden kommet til iPhone 6, og derfor forventes det også at den udkommer med et nyt design. Det nye design er dog ikke så hemmeligt mere. I hvert fald ikke hvis man skal tro diverse medier som har fået lavet mockups af det nye iPhone 6 design de sidste måneder. De fleste medier er ret overbevist om at dette design bliver designet på den nye iPhone 6. Designet minder meget om designet fra den nyeste iPod Touch som er meget tyndere end fx iPhone 5S. Det tynde design kan bl.a ses på nedenstående billede, hvor iPhone 6 i 4.7″ og 5.5″ sammenlignes med en iPhone 5S:

iphone-5s-6-fra-siden

Det forventes at Apple vil genbruge de samme farver som iPhone 5S kom i, nemlig sort, sølv og guld.

iphone6-mockups-sort-guld-solv

Faktisk er der allerede begyndt at komme kopier ud af iPhone 6 fra Kina, som du kan se i nedenstående video. Altså er iPhone 6 allerede blevet kopieret inden den overhovedet er blevet annonceret af Apple. Nedenstående kopi kører en modificeret version af Android som får det til at ligne iOS 8 på en prik.

Specifikationer

Nu har vi skrevet lidt om designet som vi forventer allerede er blevet offentlig gjort i form af diverse mockups og kopier. Apple vil derfor højst sandsynligt kunne overraske os med designet af iPhone 6, men det vil de muligvis kunne med indmaden i den nye telefon. Der er nemlig rigtig mange rygter omkring specifikationerne på iPhone 6 og rigtig mange af dem modsiger hinanden. Det kan derfor være svært at finde hoved og hale i hvilke specifikationer som er mulige at Apple kommer med og hvilke der kun er på tegnebrættet og muligvis aldrig finder vej til en iPhone.

Man kan dog forvente at Apple vil præsentere iPhone 6 med deres nyeste Apple A8 processor. Det forventes at den vil være hurtigere end dens forgænger, Apple A7 (Dual-core 1.3 GHz), som kan betyde at den vil have en clock hastighed op til 2 GHz og samtidig være dual-core. Samtidig vil måske kunne se en iPhone 6 med 1.5 GB eller endda 2 GB RAM.

Det forventes også at Apple vil forbedre kameraet, som tyder på at kunne blive op til et 12 MP kamera.

Med to versioner af iPhone 6 i to forskellige størrelser kunne det også tyde at de vil have forskellige specifikationer. For eksempel vil den store iPhone 6 5.5″ model højst sandsynligt have et større batteri end iPhone 6 4.7″ modellen, da den større skærm vil koste mere på batteriet.

Baggrundsbelyst logo?

Mange kan kende en Mac computer grundet det baggrundbelyste Apple logo som er på bagsiden af skærmen. Flere iPhone 6 rygter har hentydet at denne mulighed ville kunne findes i den nye iPhone 6 smartphone. Det vil helt sikkert kunne få telefonen til at se godt ud, men spørgsmålet er om det ville kræve for meget batteri? Det baggrundsbelyste Apple logo har heller ikke fundet frem til de fleste af diverse mockups for iPhone 6 designet, og derfor tror vi ikke meget på dette rygte.

Safir glas?

Mange rygter har peget på at Apple ville udskifte deres Gorilla glas og erstatte det med det noget stærkere Safir glas. Selvom Gorilla glas er stærkt, så skal der ikke mange tab af sin iPhone før glasset går i stykker. Apple vil derfor forsøge at løse dette problem med et stærkere glas. Et Safir glas vil være dyrere og derfor er det ikke sikkert det vil være at finde på begge iPhone 6s, men måske kun på den store model.

En mulig iPhone 6 front i safir glas bliver præsenteret i denne video:

iPhone 6 med NFC (Near Field Communication)?

De fleste Android smartphones har indbygget NFC som giver rigtig mange muligheder inden for bl.a. trådløs betaling mm. Der har længe floreret rygter om Apple vil udnytte NFC i deres produkter, men vi venter stadig at se en reelt produkt fra Apple med NFC. Bliver iPhone 6 måske det første produkt fra Apple med NFC? Her på siden ser vi det som meget sandsynligt at Apple endelig vil satse på NFC. Det håber vi i hvert fald på!

Dette var en hurtig gennemgang af de nyeste og største rygter omkring iPhone 6. Vi glæder os utroligt meget til at kunne fortælle jer meget mere om nye rygter og så snart iPhone 6 bliver lanceret af Apple, vil vi selvfølgelig sørge for at dække det så godt vi kan. Følg med her på siden for de nyeste nyheder om iPhone 6.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!