Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Apple keynote live stream iphone 6

Apple annoncerer live stream for iPhone 6 lancering

0

Vi er rigtig mange som glæder os til tirsdag d. 9 september kl 19, da Apple har planlagt et lille event på det tidspunkt. Hemmelighedsfuld som altid, så har Apple ikke nævnt hvad dette event handler om – men der er ingen tvivl mere, Apple vil bl.a. snakke om deres næste telefon, iPhone 6.

Apple har netop meddelt at de laver en live streaming fra deres event så alle os som ikke er blevet inviteret til selve eventen, kan følge den live via Apple.com eller via et Apple TV. For at se det live skal du gå ind på denne side eller se det direkte via dit Apple TV.

Det lader til at blive en rigtig god aften for os Apple fans. Udover at iPhone 6 skulle udkomme i to forskellige størrelser, 4.7″ og 5.5″ så forlyder rygterne også på at vi får endnu et nyt Apple produkt at se. Det skulle dreje sig om det famøse Apple iWatch. Det nye ur som vi også tidligere har skrevet om her på siden.

Udover at følge live dækningen via Apple, så vil I også kunne følge med her på siden hvor vi vil dække Apple event meget tæt både før, under og efter lanceringen af iPhone 6.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply