Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Nye billeder af en samlet iPhone 6! - www.iPhone6.dk

Nye billeder af en samlet iPhone 6!

0

Den sidste stykke tid har der været utrolig mange lækket billeder af hvad der ligner iPhone 6 reservedele. Der har både været tale om skærm, bagcover og noget af den hardware som skulle være at finde i den endelige iPhone 6.

Det er først nu at personer har formået at samle disse reservedele og fået hvad der ligner en ægte telefon ud af reservedelene. På disse billeder kan man rigtigt se hvad vi kan forvente os med iPhone 6.

Selvom vi længe har set designet på iPhone 6, så er det første gang vi ser billeder af noget der ligner den ægte vare. Som det kan ses på billederne så er der tale om et endnu tyndere design end vi har været vant til med iPhone 5 og iPhone 5S. Den nye iPhone 6 skulle have en tykkelse på kun 7mm, hvorimod de to forrige iPhones har en tykkelse på 7.6mm.

Som det også kan ses på billederne, så er power-knappen blevet flyttet til den højre side på telefonen i stedet for i toppen. Apple har muligvis valgt denne løsning, da den større telefon kan være svær at bruge med en enkelt hånd. Når power knappen er på siden, så giver det bedre mulighed for at betjene telefonen med en enkelt hånd.

Billederne kan ses nedenfor:

iphone6assembled

iphone6assembled4

phone6assembled3

Hvad siger I til designet? Er det mere lækkert end vi har været vant til med iPhone 5/5S?

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply