Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Bliver navnet mon iPhone 6L? - www.iPhone6.dk

Bliver navnet mon iPhone 6L?

0

Mange har spekuleret omkring navnet på den næste iPhone. Forsætter Apple med deres navngivning med iPhone 6, så kan det skabe forvirring hos forbrugeren, hvis de lancerer to forskellige iPhones med navnet iPhone 6.

iphone 6l

Nye rygter mener at mene at den store iPhone 6 med 5.5″ skærm kommer til at hedde iPhone 6L. L vil højst sandsynligt stå for Large, da denne netop er den store af de to iPhones som Apple annoncerer d. 9 september.

Så kunne man forstille sig at Apple vil navngive den mindre iPhone 6 med 4.7″ skærm for iPhone 6S, men det tror vi også vil skabe forvirring for forbrugerne. Tidligere har S udgaverne af iPhones stået for et mindre opgradering for versionen før som ikke havde et S i sit navn, for eksempel iPhone 5 og senere iPhone 5S. Men Apple lancerer iPhone 6S, så vil forbrugerne måske tænke at de har overset den iPhone som blot hedder “iPhone 6”.

Man kunne også forstille sig at den mindre nye iPhone blot kommer til at hedde iPhone 6 (eller måske iPhone Air?) og den store model vil få navnet iPhone 6L.

Hvad tror du navnet på de to næste iPhone modeller kommer til at hedde? Smid endelig en kommentar med dit gæt nedenfor.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply