Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
➥ Sådan sparer du på dit  iPhone 6 batteri! - iPhone6.dk

Sådan sparer du på dit iPhone 6 batteri!

0

Godt nok er iPhone 6 først lige på trapperne, men derfor kan vi godt viderebringe dette tip. Vi har på fornemmelsen at det bliver mere relevant end nogensinde, da iPhone 6 skulle komme i to forskellige størrelser. En større skærm vil koste mere på batteriet, så derfor denne lille guide.

Vi er sikker på at rigtige mange iPhone ejere, eller bare smartphone ejere, har oplevet at deres telefon er løbet tør for strøm på et ubelejligt tidspunkt. Selvom telefonerne bliver indbygget med større og bedre batterier, så er det bare sjælden at telefonen holder strøm i mere end ét døgn. Det forlyder at iPhone 6 skulle få større batteri, men det betyder nødvendigvis ikke at den vil kunne holde bedre strøm end fx iPhone 5S.

Vi har lavet følgende punktliste over ting som du kan gøre for at få den iPhone 6 eller anden iPhone til at holde længere tid strøm på batteriet.

 1. Facebook og Snapchat
  Apps som Facebook og Snapchat tager enormt hårdt på dit batteri. Hvor Snapchat bruger en masse batteri når du bruger applikationen, så benytter Facebook en masse strøm selvom du ikke bruger det. Det kan du slå fra ved fjerne dens mulighed for at opdatere i baggrunden. Det gør du under Indstillinger -> Generelt -> Opdater apps i baggrunden
 2. Generelt apps i baggrunden
  Apps som du har installeret men ikke bruger kan du lige så godt fjerne muligheden for at opdatere i baggrunden. Især apps som benytter GPS bruger meget strøm, og det slår du også fra lige som i ovenstående punkt.
 3. Luk applikationer – men ikke for ofte!
  Du har sikkert hørt at man skal huske at lukke sine apps når man er stoppet med bruge dem. Du skal dog være opmærksom på at hvis det er et app som du bruger ofte, så kan det ikke svare sig at lukke det. Din iPhone vil bruge mere strøm ved at lukke det ned og åbne det igen senere, end hvis du blot lader det køre i baggrunden.
 4. Slå notifikationer fra
  De applikationer som du ikke eller sjældent benytter kan du med fordel slå notifikationer fra. Afhængigt af antallet af notifikationer, så kan de tære en del på batteriet. Det gælder fx også ved emails, som du også med fordel kan slå fra midlertidigt.
 5. Slå auto opdatering af apps fra
  Selvom det er skide smart at ens telefon selv sørger for at opdatere apps, så er det også en strømsluger. Har du brug for at få så meget ud af batteriet som muligt, så kan du med fordel slå denne funktion fra, og opdatere dine apps manuelt.
 6. Slå Siri fra
  Selvom Apples Siri er rigtig smart, så tror jeg det er de færreste danskere som bruger den hver dag. Funkionen bruger strøm, og kan derfor slåes fra, hvis man ønsker at længere batteritid.
 7. Slå 4G fra
  4G eller LTE bruger mere strøm end fx 3G og 2G. Du kan derfor slå 4G fra når du alligevel ikke har brug for den højere hastighed, men hellere foretrækker længere batteritid.
 8. Sæt skærmbelysning ned
  Skærmbelysningen er en rigtig killer i forhold til batteriet, hvis du har den til at køre på fuld blus. Sæt skærmbelysningen ned til det du finder passende, og evt skru ned for den hvis du er ved at løbe tør for strøm.
 9. Slå WiFi og Bluetooth fra
  Du kan med fordel slå WiFi og Bluetooth fra når du ikke benytter det. Selvom du fx ikke er forbundet til et trådløs netværk eller en Bluetooth enhed, så har de stadig et strømforbrug.
 10. Slå vibrationer fra
  Du kan med fordel slå vibrationer fra, hvis du alligevel har din telefon alligevel er sat til at ringe ved opkald eller lignende.

Det var en hurtig 10 punkts guide til at give dig længere batterilevetid på din iPhone 6 eller tidligere iPhones. Ovenstående kan også bruges på andre smartphones som fx kører Android. Vi håber du kunne bruge guiden. Hvis du har brug for endnu mere batterilevetid end det indbyggede batteri, så kan du købe et ekstern batteri som for eksempel en Powerbank. Den fungere som en almindelig lader, men lader direkte fra det eksterne batteri. Har du selv et tip eller trick til at få længere batterilevetid, så smid endelig en kommentar nedenfor, så andre vil kunne få gavn af det.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply