Sådan lader du din iPhone 6 hurtigere!

0

Som smartphones og generelt iPhones får større batteri betyder det også at det kan tage længere tid at lade sin telefon op. Mange kender det med at have en telefon med lav batteri som man lige ønsker at få opladet inden man skal ud af døren. Vi har lavet denne miniguide til at vise dig hvordan du kan sørge for din iPhone 6 eller tidligere iPhones kan oplade hurtigere.

  1. Slå flyfunktion til
    Er det kritisk med at få sin iPhone ladet op så hurtigt som muligt, så vil den lade hurtigere hvis du slår flyfunktion til. Det betyder også at telefonen ikke vil kunne få forbindelse til hverken 2G/3G/4G eller trådløs netværk.
  2. Brug en almindelig lader (evt en med højere ampere)
    Du lader din telefon hurtigere hvis du bruger en almindelig lader istedet for at tilslutte den til computeren. Du kan købe ladere som har højere ampere end Apple originale lader, som betyder at du vil kunne lade batteriet hurtigere.

Udover overstående så kan du med fordel bruge vores anden guide til at spare på batteriet under opladning af din iPhone. Det er logisk at jo mindre strøm bruger under opladning, jo hurtigere vil dit batteri være fuld opladet.

Har du et andet godt trick til at oplade din iPhone eller anden smartphone hurtigere end normalt? Så smid endelig en kommentar nedenfor, så andre kan du gavn af det.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply