Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Apple Watch - "the one more thing" fra Apple

Det længe ventede Apple Watch er nu en realitet

0

Efter en vanvittig præsentation af it giganten Apple her til aften, blev det til hele 3 produkt visninger, og mange andre nyheder. Først blev to helt nye telefoner præsenteres, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, og til sidst, i bedste Steve Jobs-stil, afslørede topchef Tim Cook ”one more thing” – Apple Watch!

applewatch

Vi har tidligere skrevet om rygtet omkring et ur fra Apple ved navn iWatch. Det viste sig at være korrekt at Apple vil fremvise et nyt ur, men navnet blev anderledes.

Apple_-_Apple_Watch_-_Overview

Apple Watch Smarturet

Apple Watch eller  Watch er det smarte armbåndsur, som har sit helt eget interface med flere apps installeret, har et firkantet touch-display, magsafe-lignende opladning, flere sensorer og er vandtæt. Det kommer i 2 forskellige størrelser, en udskiftelig rem og med indbygget NFC. Med den indbygget NFC kan du bruge Apple Watch som betalingsmiddel. Apple har valgt at man kan betjene uret via touch, men skal man fx zoome eller scrolle så sker det på knappen på siden af uret. Knappen kan drejes og minder derfor om den samme betjening som man tidligere har set på B&O fastnettelefoner med et hjul. Knappen på siden som Apple kalder ‘crown’ kan også trykkes på, som betyder at det nuværende app lukker ned og man går tilbage til hjemmeskærmen på uret. Se billedet nedenfor for at se hjulet i aktion.

Digital-Crown

Apple Watch kræver en iPhone for at kunne virke, men det kan både være de nye iPhone 6/6 Plus, men også iPhone 5, 5S og 5C er understøttet.
Apple nævnte ingen ting om dens batterilevetid, så vi har stadig til gode at vide præcis hvor længe Apple Watch kan være på håndleddet før det skal oplades. Forhåbentligt holder det mere end 24 timer.

applewatchmodeller

Apple Watch kommer i 3 forskellige udgaver, for så er der et ur for alle. Det originale Apple Watch bliver i sølv eller mørksølv med en masse forskellige uremme. Det bliver bl.a. med sportsremme, læderremme og stålremmer. Det næste udgave er Apple Watch Sport som også kommer i sølv og mørksølv men med forstærket glas. Samtidig fås det med forskellige sportsremme i mange forskellige farverige farver. Den sidste udgave er Apple Watch Edition hvor selve uret er i 18 karat guld i enten gul eller rose. Glasset er safir glas som betyder at det er meget mere modtagelig ovenfor ridser og stød end de andre udgaver. Det fås med forskellige remme som er mere eksklusive end de andre. Desuden vil der følge en ekstra smykkeskrin boks med til denne version som samtidig vil fungere som en lader.

applewatchsportmodeller

Fitness uret Apple Watch – ”Kan gøre ure moderne for de unge igen”

applewatchworkout

Til uret følger der to forskellige sportslige apps. Det første er Fitness app, som blandt andet kan give besked om, hvor aktiv du er i din træning. Det andet app er Workout som giver dig mulighed for sætte specifikke mål for specifikke træningsaktiviteter.
Med urets fokus på træning og velvære, er det meget sandsynligt at mange flere unge mennesker, vil begynde at gå med ure igen, og da man hurtigt tjekke notifikationer, læse en besked direkte for uret samt har GPS lige ved hånden. Med dets sensorer kan uret måle flere faktorer under træning, heriblandt pulsmåle.

Hvornår kommer Apple Watch til Danmark

Du skal desværre have en hvis portion tålmodighed, for Apple Watch kommer først ud i butikkerne i starten af årsskiftet, år 2015.
Men heldigvis kan vi glæde os over iphone 6 som allerede kommer i butikkerne d. 19 september, men nok først i Danmark om en lille måned.

Samtidig kan vi forhåbentligt håbe at diverse 3. parts udviklere kan lave nogle lækre apps til Apple Watch allerede inden dens lancering som kan give uret endnu flere funktioner og muligheder.

Prisen på Apple Watch

Det fancy ur bliver ikke helt billigt, Apple Watch kommer til, at koste fra 349 dollar, hvilket svarer til ca. 2.000 danske kr.
Men hvis du er ligeså begejstret for uret, som vi eller Tim cook, som på scenen udtaler, at Apple Watch er det mest personlige apparat de nogensinde har skabt. Så er det helt sikkert pengene værd!

Video

En introduktionsvideo af Apple Watch kan ses nedenfor:

Apple Watch kommer som sagt i 3 udgaver som kan sammensættes med mange forskellige remme. Vi glæder os til at fortælle meget mere om Apple Watch jo tættere vi kommer på dens lancering.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply