Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
De første reaktioner på iPhone 6 og iPhone 6 Plus - www.iPhone6.dk

De første reaktioner på iPhone 6 og iPhone 6 Plus

0

Efter en fuldstændig fantastisk keynote igår fra Apple som bl.a. indeholdte lancering af to nye iPhones, ny betalingsservice Apple Pay og et helt nyt produkt, Apple Watch. Her dagen efter er det blevet tid til at kigge på reaktionerne for de nye iPhones.

Der er ingen tvivl om at Apple selv var meget stolte af de to nye iPhones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Også publikum i salen var meget begejstret. Men hvordan er telefonerne så at have i hånden? Vi har fundet frem til enkelte amerikanske medier som har haft iPhone 6 og iPhone 6 Plus i en hurtig test og bringer her deres førstehåndsindtryk.

Allerførst har vi en video som TouchArcade har lavet lige efter Apples keynote igår. Journalisten kigger på både iPhone 6 og iPhone 6 Plus og er bl.a. meget overrasket over at den store 5.5″ model ikke føles større i hånden end man skulle tro.

The Verge skriver bl.a. at skærmen på 4.7″ iPhone 6 ser fantastisk ud og at telefonen føles som en hybrid mellem iPhone og iPod touch. De har den samme mening om iPhone 6 Plus som TouchArcade, nemlig at den ikke føles så stor som man skulle tro. Den føles godt i hånden som måske skyldes de afrundede kanter på telefonen. The Verge skriver også at Apple måske skulle have lavet en lidt tykkere telefon så kameraet ikke stikker ud på bagsiden, i stedet for altid at lave telefonen så tynd som muligt. Samtidig nævner de en god pointe med iPhone 6 Plus som måske går ind og tager iPad Mini’ens plads. Det er i hvert fald svært at se at begge enheder ikke overlapper hinanden.

De kurvede hjørner mener Engadget også er med til at give et bedre greb på begge telefoner. Gizmodo var stor fan af iPhone 6, men mente at iPhone 6 Plus var en anelse for stor i hånden (se billede øverst). Dog var de vilde med funktionen 1 hånds betjening som betyder at alt på displayet lige ryger ned i højden, så ens tommelfinger kan nå alt på skærmen.

gizmodoshrunk

Det var lige en hurtig gennemgang af de største amerikanske medier med deres syn på de to nye iPhones. Nedenfor er samlet nogle andre videoer fra folk som har haft iPhone 6 og iPhone 6 Plus i hænderne.

Her er det bl.a. CNET som har kigget på iPhone 6 Plus og fortæller om forskellen på den model og iPhone 6.

TechBuffalo har kigget nærmere på begge nye telefoner, og har lavet en video for hver ny iPhone.

Den sidste video i denne omgang er folkene bag TechCrunch som har lavet en længere video omkring de to nye telefoner.

Ingen decideret iPhone 6 eller iPhone 6 Plus anmeldelser endnu, men de skal nok komme jo tættere vi kommer på lanceringen af telefonen som bliver d. 19 september.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply