Første iPhone 6 anmeldelse!

0

iPhone 6 vil først blive præsenteret d. 9 september af Apple, men alligevel er den første anmeldelse ude af den nye smartphone. Det er desværre en anmeldelse på kinesisk, så de fleste af os danskere vil ikke få meget ud af anmeldelsen.

Vi har tidligere set mange falske iPhone 6 som er produceret i østen og ligner 100% den ægte vare. Ovenstående kunne også sagtens være en iPhone 6-kopi, men på selve videoen bruger han forskellige Apple apps som ser 100% ægte ud. Vi er derfor ret overbeviste om at dette er den første iPhone 6 anmeldelse.

I videoen ses en sammenligning af den nye iPhone 6 4.7″ versus den tidligere iPhone 5S.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply