Sådan ser iPhone 6 ud på video!

0

I mens vi venter på Apple vil fremvise den ægte iPhone 6 d. 9 september, så findes der allerede kinesiske kopier af den ikke afslørede telefon. Det lader til at selve designet på den nye iPhone ikke har kunne holdes hemmeligt og er blevet lækket. Derfor har alle og enhver kunne printe iPhone 6 dummy i plastic, mens andre har været mere kreative og lavet en funktionel telefon ud af det.

Den første video er den populære tech youtuber, MKBHD, som har fået en iPhone 6 dummy tilsendt. I vidoen viser han den frem og sammenligner med iPhone 5S.

De næste videoer er iPhone 6 kopier eller iPhone 6 replicas som kinesiske producenter har fået lavet. Telefonen har fået designet fra iPhone 6 og så har de modificeret Android til at ligne en tro kopi af iOS 8. Enkelte af producenterne har endda også lavet en iPhone 6 kasse i ægte Apple stil.

Det var vist Apple iPhone 6 kopier nok for nu. Vi glæder os til der kommer videoer ud af den ægte iPhone 6 som vi selvfølgelig vil smide herop på siden.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply