Interesseret i iPhone 6? – Skriv dig på venteliste her!

0

De to nye iPhones, iPhone 6 og iPhone 6 Plus, kommer til Danmark d. 26 september. Hvis du vil være én af de første som får fingrene i den nye telefon, så gælder det om at være hurtig. Er du Callme kunde, så kan du allerede nu skrive dig op på deres venteliste til de nye iPhone 6 telefoner.

Tidligere har de danske teleselskaber gjort stort i ventelister til de nye iPhones allerede lige efter Apples lancering af nye telefoner. Dog er det kun Callme som har meldt noget officelt ud, så de andre teleselskaber lade vente på sig.

For at skrive dig op til Callmes venteliste, så skal du være Callme kunde. Så får du nemlig den fordel at være forrest i køen, når de nye iPhones skal udleveres d. 26 september. Er du ikke Callme kunde, så kan du skrive dig op fra mandag d. 15 september.

Skriv dig op til Callme’s iPhone 6 venteliste her!

Vi følger selvfølgelig op på om andre teleskaber laver lignende iPhone 6 venteliste og skal nok give jer besked, så snart det er muligt at få skrive sig op til en iPhone 6 andre steder.

OPDATERET: Callme var de første som gjorde det muligt at skrive sig op til de nye iPhones. Siden har flere teleselskaber lavet deres egen venteliste, mens andre som tidligere har lavet ventelister har lagt en anden taktik i år. Læs nedenfor hvordan du får fat i iPhone 6 eller iPhone 6 Plus hos de forskellige andre teleselskaber:

Telmore

Telmore har lige som Callme lavet en venteliste, hvor du har mulighed for at skrive dig op til enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus. Du kan også skrive dig op til begge, hvis du ønsker på at være endnu mere sikker på at få en af de nye telefoner d. 26 september. Du skriver dig op ved Telmore via knappen nedenfor:

Skriv dig op til Telmore’s iPhone 6 venteliste her!

Telia

Telia har tidligere haft ventelister til nye iPhones, men må have droppet det i år. I stedet kan du forudbestille iPhone 6 eller iPhone 6 Plus direkte på deres webshop d. 26 september kl. 00.01. Så det gælder om at være sent oppe torsdag aften, hvis du ønsker at få fat i en af de nye iPhones hos Telia. Du kan forudbestille via knappen nedenfor så snart tiden er inde.

Forudbestil iPhone 6/iPhone 6 Plus hos Telia

Telenor

Du har mulighed for at bestille enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus direkte på telenor.dk fra d. 19 september kl. 00.00 (torsdag aften). Du kan skrive dig op nedenfor hvis du ønsker et direkte link til bestilling af en af de nye iPhones, så snart det bliver muligt.

Forudbestil iPhone 6/iPhone 6 Plus hos Telenor

BiBob

Bibob og åbner for deres bestilling d. 19 september kl. 00.00 (altså torsdag aften), så det gælder om at være hurtig, hvis man ønsker at bestille en af de nye iPhones. Du kan dog få et forspring som det kalder for VIP salg. Det gør du ved at tilmelde dig nedenfor:

Forudbestil iPhone 6/iPhone 6 Plus hos Bibob

CBB

CBB har samme løsning som Bibob, som nok skyldes at de er ejet af de samme teleselskab, nemlig Telenor. Derfor kan du også skrive dig op til CBB VIP salg og allerede bestille den nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus d. 19 september kl. 00.00.

Forudbestil iPhone 6/iPhone 6 Plus hos CBB

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply