Iphone 6 test – Så holdbare er de nye iphones

0

En amerikansk test påviser, at iPhone 6 er Apples mest holdbare smartphone til dato
I bybilledet møder man ofte personer, der hiver en iphone op af lommen med en flækket skærm eller hvor andre dele ikke virker, og iphones får ofte skyld for at være mindre holdbare end andre smartphones på markedet.

Ikke desto mindre viser en omfattende test, udført af det amerikanske elektronik-forsikringsselskab Square Trade, at iPhone 6 er den mest holdbare iPhone hidtil.
Square Trades tester begge nye iphones, iphone 6 Plus og iphone 6 testes på flere forskellige parameter.

Herunder kan videoen af begge iphone 6 test ses – Der bliver blandt andet tjekket greb, glidetest, vægt, en fald test og naturligvis en vand test.

Iphone 6 test

Hvad viste iphone 6 Plus / iphone 6 testen

  • De første 2 ting der bliver kigget på i iphone 6 testen er tykkelsen og størrelsen. Begge telefoner er tyndere og større end de tidligere iphones og man kan i videoen se at iphone 6 Plus ikke egner sig som en ”en hånds telefon”, men navigationen på iphone 6 fungere fint med en hånd.
  • Næste test er glidetesten, hvor man kan se at iphone 6 Plus glider en smule længere end iphone 6 både på træ og plastik. Begge telefoner er af samme materiale, så årsagen til iphone 6 Plus glider længere er dens tungere vægt.
  • Så kom vi til en af mine favoritter – iphone 6 vandtest. Her bliver telefonerne testet, for hvor tæt de holder under vand, og testen viser at begge telefoner klarede vandtesten uden nogle vandskader.
  • Det sidste og nok mest afgørende parameter der bliver test er faldtesten, for hvem af os har ikke været i den situation, at tabe vores telefon.
    Resultatet af faldtesten var yderst positiv for iphone 6, som kun havde nogle enkelte ridser og skrammer, hvilket er den bedste præstation en telefon nogensinde har formået i deres test.

Iphone 6 Plus klarede sig knap så godt i faldtesten, forskærmen havde løsnet sig og selvom der tilsyndeladende ikke var nogle funktionsskader, ville telefonen ikke tænde 30 minutter senere.

Iphone 6 bedste iphone nogensinde

Iphone 6 er større og mere holdbar end nogen anden iphone har været. På en risikoskala fra 0-10, hvor 10 betyder høj risiko for at gå i stykker og 0 betyder lav risiko, ligger iphone 6 på en 4 og iphone 6 Plus på en 5.
Årsagen til den lidt større risiko ved iphone 6 Plus skyldes primært faldtesten, som den store model ikke klarede sig så godt igennem.

Bedre end mange Android telefoner

Det blev i testen vist at iphone 6 var en smule bedre end iphone 6 Plus på risiko skalaen.
Iphone 6 klarede faldtesten bedre end nogen anden telefon nogensinde havde gjort.
De nye iphones klarer sig samlet set bedre end de tidligere iphones oplyser Square Trade, der yderligere noterer, at Apples nye smartphones har bedre testresultat end mange andre Android-telefoner som eksempelvis HTC One, Samsung Galaxy S5 og Motorola Moto X.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply