Apple slår rekord med iPhone 6!

0

Apple åbnede op for deres website i fredags og gjorde det muligt at forudbestille enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus som udkommer nu på fredag, d. 19 september. Som vi har skrevet om tidligere her på siden, så er det kun 6 lande som de nye iPhones kommer til i første omgang. Alligevel er det lykkes for Apple at slå alle rekorder med forudbestilling på deres nye telefoner.

Apple har netop udsendt en pressemeddelse hvor de fortæller at de har modtaget fire millioner forudbestillinger på deres nye telefoner, iPhone 6 og iPhone 6 Plus! Det er dobbelt så mange forudbestillinger som der var for iPhone 5.

Apple sælger først til os danskere d. 26 september hvor begge telfonerne udgives. Men flere danske teleselskaber gør det muligt at forudbestille enten iPhone 6 eller iPhone 6 Plus allerede nu på fredag. Er du interesseret i en af de nye telefoner, så bør du overveje at skrive dig op på Callme’s iPhone 6 venteliste! Og ellers kan det anbefales at holde øje her på siden, hvor vi netop følger op på nyeste nyt indenfor iPhone 6 lancering i Danmark.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply