Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Iphone 6 konkurrence - Vind iphone 6 se mere her

Vind iphone 6 i konkurrence her

4

Elsker du Apple-produkter? Bliv ejer af den nylanchede iPhone 6 – nyt lækkert design og top funtionalitet! Deltag i konkurrencen her!

Du kan blive den heldige vinder af en pengepræmie på 7000 kr. ved at klikke ind via ovenstående link og svare på Brugerpanelet A/S’s lille spørgeskema.
Dermed får du råd til iphone 6 med det samme – Du kan selvfølgelig også købe iphone 6 her, eller for at se hvor iphone 6 Plus kan købes billigst klik her

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

4 kommentarer

 1. jeg håber jeg kan vinde en iphone normal ik plusseren fordi jeg ønsker mig en til julegavejeg har altid ønsket mig en iphone jeg har aldrig haft en før så jeg håber jeg kan vinde en farvel vh Ayub

  • Kim Schmeltz on

   Hej AYUB,

   Jeg krydser fingre for at du vinder iphone 6 i konkurrencen! 🙂

   Hvis ikke du vinder iphone 6 kan du finde de billigste priser på iphone 6, (iphone 6 Plus), iphone 5s og iphone 5c her på hjemmesiden.

   Skriv endelig hvis du har spørgsmål – og glædelig jul 🙂

 2. anna landin on

  hej AYUB,
  jeg ville VIRKELIG GERNE VINDE EN IPHONE 6, fordi jeg aldrig har haft en telefon jeg vil blive overdrevet lykkelig og mega glad hvis jeg vandt, det ville være meget nemere at komme i kontakt med min familie så jeg håber at jeg vinder men jeg ved selvfølgelig ikke hvor stor en chance jeg har med alle de andre gode komentare der er men jeg krydser alt det der kan krydses:-)

Leave A Reply