Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
iPhone 6 vil køre iOS8 - iPhone6.dk

iPhone 6 vil køre iOS8

0

Det er vist ingen hemmelighed at den næste iPhone vil køre den nyeste version af iOS. Apple fremviste det nye iOS 8 d. 2 juni 2014 til deres udviklerkonference WWDC, som byder på en masse spændende nyheder i forhold til deres versioner af iOS.

Det er tydeligt at Apple har ændret sin politik omkring iOS og hvor åbne det skal i forhold til fx Android. De har valgt at åbne deres platform lidt som betyder at udviklerne kan udvikle apps med helt nye og spændende funktioner, som ikke tidligere har været muligt. iOS 8 forventes at udkomme i efteråret engang – måske endda samtidig med iPhone 6 i oktober? Det bliver vi i hvert fald helt sikker klogere på ved annonceringen af iPhone 6 d. 9 september.

Se en video af det fedeste nye funktioner i iOS 8 her:

Den populære youtuber, MKBHD, kommer med sin mening til det nye iOS 8 her:

Vi kommer til at se meget mere til iOS 8 og iPhone 6 apps så snart iPhone 6 er blevet lanceret. Så hold øje her på siden for flere nyheder omkring iPhone 6 og iOS 8.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply