Iphone 6 som julegave – Køb iphone 6 inden jul!

0

Julen 2014 nærmer sig med hastig skridt og der er uden tvivl rigtig mange, som ønsker sig de 2 populære iphone 6 i julegave under juletræet i år.
Men du skal være hurtig for at nå at få iphone 6 inden jul!

Denne artikel vil handle om hvor du kan købe iphone 6 billigst, hvad end du skal købe en iphone 6 eller iphone 6 Plus til julegave eller til dig selv.

Køb iphone 6 som julegave online

Skal du ud og købe en iphone 6 eller iphone 6 Plus til julegave kan du med fordel købe den online og på den måde både spare tid og penge!
Vi har gjort det nemt for dig at juleshoppe den nye iphone 6. Da vi har sammenlignet alle online priserne på iphone 6 med abonnement her og iphone 6 priserne uden abonnement her.
Let og overskueligt kan du sammenligne priser og abonnementstyper – Og samtidig undgå alt julemylderet i butikkerne.

Hvis du er på jagt efter den helt ”store” julegave iphone 6 Plus, kan du sammenligne priserne på iphone 6 Plus med abonnement her eller sammenlign iphone 6 Plus uden abonnement her.

iphone 6 julegave - Køb den her

På billedet ses iphone 6 med jule motiv på coveret

Årets julegave hit iphone 6 / iphone 6 Plus

Der er ingen tvivl om, at blandt manges ønskelister er de 2 iphone 6 blandt de øverste. Men skal du købe en iphone 6 eller en iphone 6 Plus?

Den helt store forskel på de 2 iphones er, som vi tidligere har beskrevet størrelsen. Størrelsen er helt klart en individuel smagsag om man kan bedst kan lide den store 5,5 tommer eller den lidt mindre 4,7 tommer skærm.

Udover størrelsen er der naturligvis også forskel på mange andre specifikationer så som: kameraet, skærmens kvalitet, vægten, batteri-tid, prisen mv. Du kan sammenligne alle specifikationerne på iphone 6 og iphone 6 Plus her.

Sammenligner vi priserne på de 2 smartphones både med og uden abonnement, er prisen for iphone 6 Plus mellem 700 – 900 kr. dyrere end iphone 6. Eksempelvis kan iphone 6 købes for 4999 kr. uden abonnement mens iphone 6 Plus koster fra 5799 kr. uden abonnement.

Iphone 6 den perfekte julegave til unge

Rigtig mange børn og unge ønsker sig en ny smartphone i julegave, og der skal ikke herske nogle tvivl om, at iphone 6 eller iphone 6 Plus hitter her.

Men da de 2 split nye smartphones for mange er ganske peberet at købe til julegave, kan du med i stedet købe dens forgænger iphone 5s / 5c

Du kan se de billigste priser på iphone 5c og iphone 5s og købe i julegave her

 

iphone6.dk ønsker dig en glædelig jul!

www.iphone6.dk ønsker dig en glædelig jul!

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply