Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Nye Lightning kabler til iPhone 6? - www.iPhone6.dk

Nye Lightning kabler til iPhone 6?

0

Det skabte meget ballade da Apple fremviste iPhone 5 hvor de havde erstattet det normale 40-pin stik med et nyt Lightning stik. Begrundelse for skiftet skulle være at det gamle stik ikke havde samme fordele som det nye stik, hvor bl.a. overførslen af strøm var én af hovedpunkterne.

Vi har hørt nye rygter omkring Apple har planer om at opdatere deres Lightning kabel som de sendte med iPhone 5 og iPhone 5S. Der er stadig tale om et Lightning kabel, men den store forskel skulle være at USB-enden skulle være blive designet anderledes. Det anderledes design betyder at man ikke kan vende USB-enden forkert. Vi kender alle at USB kablet i dag kun kan vendes på én måde, men det skulle Apple altså have tænkt sig at lave om på.

Enkelte billeder som skulle vise de nye Lightning kabler til iPhone 6:

reversible_lightning_1-800x374

reversible_lightning_2-800x298

Også en video er dukket op:

Da Apple fremviste Lightning stikket for første gang under annonceringen af iPhone 5 fortalte de meget om at Lightning-enden ikke kunne vendes forkert. Hvis dette nye Lightning kabel viser sig at være sandt, så kommer Apple helt sikkert også til at have fokus på det.

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply