Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php on line 891

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/liveblog/liveblog.php:891) in /var/www/iphone6.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
Iphone 6 lancering - Apple fans står i kø til iphone 6

Lanceringen af iphone 6 – Folk sidder allerede i kø

0

Selvom der endnu stadig er 4 dage til, at Apple løfter sløret for iphone 6, har flere mennesker allerede linet op til iphone 6 ved Apples 5th Avenue butik.

kø-til-iphone-6

Tidlige for hvert år

Det lader til, at det er tidligere og tidligere for hvert år, at de første stiller sig i kø til Apples produkter. Lanceringen af den nye iphone 6 vil finde sted d.9 september, altså på tirsdag, men allerede nu er der flere, som spændt har sat sig ned, for at være sikker på at få iphone 6 så snart den kommer i butikkerne.

I sidste uge bekræftede Apple, at de kommer til at afholde et arrangement d.9 september. De inviterede selv har ikke nævnt noget om hvad der kommer til at foregå, men man behøver ikke at være geni, for at regne ud, at Apple vil løfte sløret for deres nye iphone 6.
Det forventes at Apple vil løfte sløret for 2 nye iphones den 9 september, en 4,7 tommer model og den store på hele 5,5 tommer, der efter sigende skulle komme til at hedde iphone 6L (L for Large).

Hvornår kan Iphone 6 købes?

Er du ligeså spændt, som os på hvornår iphone 6 kommer i butikkerne, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked direkte i din indbakke her.
Først efter fremvisningen af iphone 6 på tirsdag kan vi med sikker sige hvornår den nye iphone 6 kan købes. Det er dog meget usandsynligt, at telefonen vil blive sat til salg samme dag, som den bliver fremvist. Men den vil sandsynligvis allerede være, at finde den 19 september i Apple butikkerne i USA. Hvornår iphone 6 kommer til det danske marked, kan du læse om i vores artikel hvornår kommer iphone 6 til Danmark.

Ser du frem til fremvisningen af iphone 6 på tirsdag? Skriv gerne din kommentar med dine forventninger i kommentar feltet herunder.

Share.

Om forfatteren

Bosiddende i Ballerup nær København og arbejder til dagligt med IT. Jeg er vild med Apples produkter, og har længe set frem til lanceringen af Iphone 6 og Iphone 6 Plus.

Leave A Reply