Batterierne bliver større i iPhone 6

0

Vi har gode nyheder til alle dem som synes at batteriet i de tidligere iPhones har været for små. Alle kender sikkert til det at miste strømmen på sin smartphone på det mest ubelejlige tidspunkt. Denne irritation skulle blive mindre med den næste iPhone, da den nu skulle have større batteri.

Vi ved efterhånden godt at der venter os to iPhones d. 9 september når Apple holder pressemøde omkring deres næste smartphone. Vi er også ret overbeviste om at det bliver større iPhones end tidligere som bliver præsenteret, nemlig en iPhone 6 med 4.7″ skærm og en iPhone 6 med 5.5″ skærm.

Den større skærm betyder selvfølgelig også at selve telefonen bliver større end vi er vant til med iPhone, hvor den seneste iPhone 5S har en skærm på 4″. Billeder af hvad der rygtes til at være batterierne til de næste iPhones er dukket op på nettet. Der er tale om et batteri på 1810 mAh som skulle være at finde i den mindste iPhone 6. Det er en lille opgradering i forhold til batteriet i iPhone 5S, som er på 1440 mAh. I den store iPhone 6 på 5.5″ skærm skulle batteriet være på 2915 mAh. Det er altså en fordobling af kapaciteten i forhold til iPhone 5S.

Nedenfor ses batterierne som skulle være at finde i de næste iPhones:

iphone6batteri47

iphone6batteri55

Hvad siger i til nyheden som større batteri i iPhone 6? Er det noget der får jer til at overveje en Apple smartphone?

Share.

Om forfatteren

Er softwareudvikler bosiddende i Aalborg. Jeg har brugt Apple produkter siden 2010, hvor jeg købte min første Macbook Pro. Siden er jeg blevet forelsket i både OS X og iOS. Jeg skal helt sikkert også have den nye iPhone 6!

Leave A Reply